204
Το αρμενοβίλ πάντα το κατατάσσαμε στα παγωτά, καθώς οτι γλυκό κρεμώδες παρασκεύασμα διατηρείται στην κατάψυξη παίρνει αυτομάτως και την ονομασία παγωτό. Είναι όμως αναμφισβήτητα ενα σεμιφρέντο και αυτό μαρτυρούν και τα συστατικά του. Αποτελείται βασικά απο σαντιγύ και θρυμματισμένες μαρέγκες, τα οποία συνδυάζονται με κροκάν αμυγδάλου και σιρόπι σοκολάτας. Στο διαδύκτιο κυκλοφορούν κάποιες - λίγες - συνταγές, οι μισές με κρόκους αυγών και οι υπόλοιπες χωρίς. Αποφάσισα να φτιάξω ενα παρφέ...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com