129
Υλικά
- αρνίσιο μπούτι 1 τμχ
- σκόρδο 6 σκελ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- ελαιόλαδο 4 κσ
- πατάτες με τη φλούδα 1.5 κιλ
- κρεμμύδια 5 τμχ
- βούτυρο 75 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κόκκινο κρασί 250 ml
- ζωμός κοτόπουλο 300 ml
Παίρνουμε ένα κομμάτι, το ψήνουμε με τον απλούστερο τρόπο στο φούρνο μέχρι να γίνει ροζ το εσωτερικό του (medium rare) και το σερβίρουμε κόβοντας το σε λεπτές φέτες, σαν να ήταν ροσμπίφ. Το συνδυάζουμε με πατάτες, βραστά λαχανικά και πάντα με σάλτσα γκρέιβυ και mint sauce (σάλτσα δυόσμου).
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr