88
Υλικά
- μανιτάρια 500 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- μαρούλι 1 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- δυόσμος -
- ρύζι 1 φλιτζανάκι
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
- αλεύρι 1 κσ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- ελαιόλαδο 1 ποτ κρασ
- λευκό κρασί -
- λεμόνι 1 τμχ
500 γραμμάρια μανιτάρια,2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια,την καρδιά από ένα μαρούλι,μισό ματσάκι άνηθο,μισό ματσάκι δυόσμο,λίγο μαϊντανό,1 φλυτζανάκι του καφέ ρύζι Καρολίνα,αλάτι ,πιπέρι μαύρο,1 κουταλιά σούπας αλεύρι,1 κουταλιά σούπας κορν φλάουερ,ένα ποτηράκι ελαιόλαδο,νερό,λίγο κρασί άσπρο,1 λεμόνι. Πλένετε καλά τα μανιτάρια και τα αφήνετε να στραγγίσουν. Ξεφλουδίζετε τα μανιτάρια με ένα μαχαιράκι. Τα ξύνετε και από τη μέσα μεριά γιατί αν μείνει το κάτω μέρος που είναι σκούρο σκουραίνει και το φαγητό. Αφού τα καθαρίσετε κόβετε και τα κοτσάνια τους και τα ψιλοκόβετε. Κόβετε σε φέτες αρκετά χοντρές τα μανιτάρια. Ετοιμάζετε και τα χορταρικά αφού τα έχετε πλύνει πρώτα. Βάζετε σε μια...
Διάβασε τη συνταγή στο neli62.blogspot.gr