215
Υλικά
- αλεύρι 1 φλ
- σιμιγδάλι ψιλό 1 φλ
- σιμιγδάλι χοντρό 1 φλ
- μπέκιν πάουντερ 20 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- ζάχαρη 1 φλ
- γιαούρτι 1 φλ
- καλαμποκέλαιο 0.5 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 2 κούπα/ες
- ζάχαρη 2.5 φλ
- κανέλα 1 ξύλο/α
ΥΛΙΚΑ 1 κούπα τσαγιού αλεύρι 1 κούπα τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό 20 γραμ .[ένα φακελάκι ] μπέκιν πάουντερ 1 βανίλια σε σκόνη 2 αυγά ξύσμα από 2 πορτοκάλια 1 κούπα τσαγιού ζάχαρη 1 κούπα τσαγιού γιαούρτι 1/2 κούπα τσαγιού καλαμποκέλαιο 1/2 κούπα τσαγιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού ΣΙΡΟΠΙ 2΄κούπες χυμό πορτοκαλιού 1και 1/2 κούπα τσαγιού νερό 2 και 1/2 κούπα τσαγιού ζάχαρη 1 ξυλάκι κανέλας Βράζουμε για 10 λεπτά όλα τα υλικά μαζί και το αφήνουμε να κρυώσει.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com