79
Υλικά
- βίδες 1 πκτ
- σπαράγγια 1 ματσ.
- καρότο 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- φιλέ αμυγδάλου 0.25 κούπα/ες
- φυστικοβούτυρο 3 κσ
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- τζίντζερ 1 κσ
- χυμός λάιμ 0.25 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 3 κσ
Πρόσφατα έφτιαξα φυστικοβούτυρο, το οποίο συνήθως καταναλώνω στο πρωινό μου. Ωστόσο, όταν ολοκλήρωσα αυτή την συνταγή, σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να το δοκιμάσω και σε μια αλμυρή παρασκευή. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά διακριτικό. Το φυστικοβούτυρο αφήνει μια νότα ξηρού καρπού και, το βασικότερο, χαρίζει μια κρεμώδη υφή στην σαλάτα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookika.com