by admin

Ασπράδια αυγών μαρέγκα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Μαρέγκα (meringa στα ιταλικά ή meringue στα γαλλικά), ονομάζεται ο αφρός που σχηματίζουν τα «χτυπημένα» και διογκωμένα ασπράδια αυγών.  Παρασκευάζεται με την προσθήκη ζάχαρης (άχνης ή κρυσταλλικής) όταν προορίζεται για γλυκά, ή κάποιον όξινο παράγοντα όπως λεμόνι, ξύδι , ή κρεμόριο, αλλά και άνθος αραβοσίτου (κορν φλάουρ), ή ζελατίνη για πιο ομοιογενές αποτέλεσμα, όταν προορίζεται για μαγειρική .
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com