206
Υλικά
- αυγά 10 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- λάδι 2 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- δεντρολίβανο 2 κλων
- πιπέρι 3 κσ
- κόλιανδρο 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- λευκό ξύδι 500 ml
- μηλόξιδο 500 ml
Αυτό το τουρσί διευκολύνει τόσο το Πάσχα που έχουμε πολλά αυγά βαμμένα και μένουν καμιά φορά και χαλάνε, όσο και για όταν κάποιος θέλει να έχει έτοιμα αυγά στο ψυγείο για μεζέ μπύρας ή για προσθήκη σε σαλάτα (πατατοσαλάτα, π.χ.)
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr