66
Υλικά
- ψωμί 4 φέτ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα εβαπορέ 2 κσ
- φρέσκο βούτυρο 1 κγ
- μέλι 4 κγ
- κανέλα -
Τις αυγοφέτες με μέλι και κανέλα, τις φτιάξαμε σήμερα τοπρωί μετά από πολύ καιρό και τις απολαύσαμε σε ένα γρήγορο, πλην όμωςοικογενειακό πρωινό προτού ο καθένας από εμάς πάρει τον δρόμο του...Τις αυγοφέτες ή αλλιώς French toast, είναι προτιμότερο να τις φτιάξουμε με ψωμί που δεν είναιπολύ φρέσκο, καθώς έτσι θα απορροφήσουν περισσότερο αυγό δίχως να μαλακώσουνκαι να διαλυθούν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr