80
Υλικά
- βούτυρο 40 γρ
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 0.5 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- τυρί κρέμα 50 γρ
- γάλα εβαπορέ 200 ml
- φαρίνα 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αυγά 1 τμχ
- αβοκάντο 3 τμχ
Και πάντα η βάφλα... με τη μορφή μιας γλυκιάς λιχουδιάς! Γιατί όχι και αλμυρή; Και αλμυρή είναι υπέροχη και νόστιμη και συνδυάζεται με ένα σωρό άλλες λιχουδιές και ταιριάζει για ραχάτικο, Κυριακάτικο πρωινό... να πω κι άλλα ή μήπως να δούμε τη συνταγή για τις αλμυρές βάφλες;; Ας κάνουμε το δεύτερο... κι ας δούμε τις βάφλες αλλιώς... σαν αλμυρή λιχουδιά αλλά πάντα γεμάτη νοστιμιά!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com