113
Υλικά
- αλεύρι για τσουρέκια 830 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 160 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- γάλα καρύδας 260 γρ
- γάλα 260 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 120 γρ
- αυγά 4 τμχ
- μαγιά ξερή 3 φακ
- κακουλέ 1 φακ
- μαχλέπι 1 φακ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- σταφίδες μαύρες 1 φλ
- σταφίδες 1 φλ
- κόντιτα 0.67 φλ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βανίλια 2 φακ
- φιλέ αμυγδάλου -
Έτσι... για το καλό του νέου χρόνου η πρώτη ανάρτηση, η ανάρτηση καλωσορίσματός του θέλω να είναι γλυκιά, αρωματική, με τη νοστιμιά να περισσεύει. Σήμερα, λοιπόν, ξεκινώντας γλυκά και καλοπιάνοντας τον νέο χρόνο θα σας δείξω μια νέα συνταγή βασιλόπιτας που γίνεται με ζύμη τσουρεκιού , είναι απίστευτα αφράτη με πλούσια γεύση που της χαρίζουν οι σταφίδες και οι κύβοι πορτοκαλιού...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com