68
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 1 φλ
- ακατέργαστη ζάχαρη 2 φλ
- αυγά 6 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- γάλα 1 φλ
- Grand Marnier 0.5 φλιτζανάκι
- κονιάκ 0.5 φλιτζανάκι
- αμαρέτο 0.5 φλιτζανάκι
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- καρύδια 100 γρ
- αμύγδαλα 50 γρ
- φραγκοστάφυλο 3 τμχ
Φέτος λοιπόν στο σπιτικό μας θα φτιάξουμε ελληνική βασιλόπιτα ετοιμασμένη σαν κέικ, με πορτοκάλι, αλεσμένα αμύγδαλα και καρύδια και φυσικά ασπράδια αυγού χτυπημένα σε μαρέγκα για να γίνει πολύ-πολύ αφράτη.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr