53
Υλικά• 500 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο• 200 γραμ. (1 φλ. τσαγιού) βούτυρο (όχι λιωμένο)
• 480 γραμ. (2 φλ. τσαγιού) ζάχαρη• 7 αυγά• 240 γραμ. (1 φλ. τσαγιού) γάλα φρέσκο
• 4 κουτ. γλυκού κοφτά μπέικιν πάουντερ
• 70 γραμ. κονιάκ ή ούζο
• 70 γραμ. καρύδι ψιλοτριμμένο
• 2 πορτοκάλια (το ξύσμα τους)• 2 βανίλιες• 1 πρέζα αλάτι• 1 φλουρί
Για επικάλυψη• ζάχαρη άχνη• γεμιστά πουράκια ή κουβερτούρα σοκολάτα λιωμένη ...
• 480 γραμ. (2 φλ. τσαγιού) ζάχαρη• 7 αυγά• 240 γραμ. (1 φλ. τσαγιού) γάλα φρέσκο
• 4 κουτ. γλυκού κοφτά μπέικιν πάουντερ
• 70 γραμ. κονιάκ ή ούζο
• 70 γραμ. καρύδι ψιλοτριμμένο
• 2 πορτοκάλια (το ξύσμα τους)• 2 βανίλιες• 1 πρέζα αλάτι• 1 φλουρί
Για επικάλυψη• ζάχαρη άχνη• γεμιστά πουράκια ή κουβερτούρα σοκολάτα λιωμένη ...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com