63
Υλικά
- βούτυρο 250 γρ
- κονιάκ 200 γρ
- ξερά σύκα 300 γρ
- αυγά 6 τμχ
- φουντούκι 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 350 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- κουβερτούρα 250 γρ
Φτιάξαμε και την βασιλόπιτα μας για το 2016, με λιωμένα ξερά σύκα και τριμμένα φουντούκια να πρωταγωνιστούν στη γεύση και να μας συνθέτουν ένα γλύκισμα ιδιαίτερο και υπέροχο!! Εύχομαι ολόψυχα σε όλους μας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, πολλή αγάπη και δημιουργία!!
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com