54
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 1 κιλ
- γάλα 1 φλ
- μαγιά νωπή 40 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 200 γρ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- πορτοκάλι 2 τμχ
- μαχλέπι 1 κγ
- αλάτι 2 πρέζα/ες
- αυγά 5 τμχ
- φιλέ αμυγδάλου -
1 κιλό αλεύρι σκληρό
1 φλιτζ. τσαγιού γάλα χλιαρό
40 γρ. μαγιά νωπή
250 γρ. ζάχαρη
200 γρ. Flora Soft με βούτυρο, λιωμένο
1 κουτ. του γλυκού μαστίχα κοπανισμένη
1/2 ποτήρι του νερού χυμός πορτοκάλι (σε θερμοκρασία περιβάλλοντος)
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 κουτ. του γλυκού μαχλέπι κοπανισμένο
2 πρέζες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr