61
Υλικά
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 300 γρ
- βούτυρο 125 γρ
- ελαιόλαδο 30 ml
- βανίλια 1 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 1 τμχ
- αλεύρι 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 20 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- γαρύφαλλο -
- κανέλα -
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- ασπράδι 20 ml
- χυμός λεμονιού 1 κγ
Η συνταγή αυτή περιλαμβάνεται στο βιβλίο «Ο Βασίλης και ο Άι Βασίλης», της Ελένης Λιντζαροπούλου!Παρόμοιες συνταγές:Βασιλόπιτα, του ΟρφέαΒασιλόπιτα 2Βασιλόπιτα με γιαούρτι και αλεύρι ολικής
Διάβασε τη συνταγή στο syntages.matia.gr