63
Για 4 άτομα:12 βερύκοκα2 κουταλιές σούπας βούτυρο 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη2 κεσέδες γιαούρτι (των 200γρ)2 κουταλιές σούπας μέλι Πλένουμε τα βερύκοκα, τα κόβουμε στα 2 και αφαιρούμε τα κουκούτσια. και σωτάρουμε τα βερύκοκα, προσθέτοντας τη ζάχαρη και ανακατεύοντας διαρκώς. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι και σερβίρουμε τα ζεστά φρούτα με την γιαουρτοσαλτσούλα.Γλυκάκι-εξπρές για ξαφνικές επισκέψεις!
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com