171
Υλικά
- βίδες 500 γρ
- μοτσαρέλα 200 γρ
- παρμεζάνα 200 γρ
- γαλοπούλα καπνιστή 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 7 κσ
- ντομάτα 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- βασιλικός 1 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
Υλικά Βίδες 500 γρ Βούτυρο ίσα να καλυφθεί το πυρέξ Φρυγανιά τριμμένη για πασπάλισμα Μοτσαρέλα 200 γρ τριμμένη Παρμεζάνα 200 γρ τριμμένη Καπνιστή γαλοπούλα 150 γρ ψιλοκομμένη Κρέμα γάλακτος 7 κουταλιές σούπας Για την σάλτσα Ντομάτες 3 ψιλοκομμένες Κρεμμύδι 1 μικρό τριμμένο Σκόρδο 1 σκελίδα τριμμένη Βασιλικό 1 κουταλάκι γλυκού ψιλοκομμένο Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας Αλάτι - πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr