62
Υλικά
- βούτυρο 1 πκτ
- βιτάμ 1 πκτ
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 2 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 4 τμχ
- καρύδια 4 κσ
- αμύγδαλα 4 κσ
- κουβερτούρα 4 κσ
- σταφίδες 4 κσ
- ινδοκάρυδο 4 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- ξύσμα λεμονιού 1 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- χυμός λεμονιού 0.25 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 0.25 φλ
- φαρίνα 600 γρ
- μαχλέπι 0.5 κγ
Υλικά - 1 πακέτο βούτυρο/βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου - 3 αυγά - 2 φλ. ζάχαρη - 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ - 3-4 βανίλιες - 4 κ.σ. καρυδόψιχα - 4 κ.σ. αμυγδαλόψιχα - 4 κ.σ. τριμμένη κουβερτούρα - 4 κ.σ. σταφίδες ξανθές - 4 κ.σ. ινδική καρύδα - 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2% - 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού - 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού - ½ φλ. χυμό ανάμικτο πορτοκάλι και λεμόνι - 600 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του - ½ κ.γ. μαχλέπι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr