83
'Oπου τι εστί brioche?Το τσουρέκι της ελληνικής,το οποίο κατ'εμέ,είναι πολύ ανώτερο της γαλλικής.Και τότε γιατί όχι τσουρέκι,κι εδώ;Ε,μα,ιεροσυλία, αυτό που κάνει τη διαφορά στο αγαπημένο τσουρέκι,είναι τα μυρωδικά του,μαστίχα,μαχλέπι,κάρδαμο,όλα σε μια θαυμαστή αρμονία.Εδώ λείπουν,εκτός από το κάρδαμο,το οποίο μου αρέσει πολύ στις ζύμες με μαγιά. Η συνταγή,γεννήθηκε,όταν βρέθηκα μπροστά σε μια παλιά συνταγή της Βέφας...πώς μπέρδευε, μπέικιν,μαγιά,ασπράδια,σε μια ζύμη που χρειαζόταν μόνο 10 λεπτά να φουσκώσει...θαυμαστόν...το μόνο καλό οτι έβ
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com