71
Υλικά
- γάλα φρέσκο 500 γρ
- καστανή ζάχαρη 250 γρ
- κουβερτούρα 140 γρ
- κορν φλάουρ 50 γρ
- στιγμιαίος καφές 2 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βούτυρο 140 γρ
- ηλιέλαιο 100 γρ
- σπορέλαιο 100 γρ
- buttermilk 140 γρ
- εσπρέσσο 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- κακάο 50 γρ
- μαύρη ζάχαρη 250 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
Brooklyn black out cake το απόλυτα σοκολατένιο τουρτο-κέϊκ! Μιλάμε γιά ένα κέϊκ με αφράτο, ζουμερό sponge cake καλυμμένο με σοκολατένιο frosting και πασπαλισμένο με ψίχουλα από το ίδιο το sponge cake. Η συνταγή γιά το μπισκότο μοιάζει πολύ με αυτή του red velvet cake, ουσιαστικά η διαφορά είναι στην γέμιση και επικάλυψη με σοκολατένια κρέμα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com