by admin

Βυσσινάδα από πολτό βύσσινου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να φτιάξουμε δική μας βυσσινάδα, είναι από το σιρόπι που περισσεύει όταν δένουμε γλυκό του κουταλιού βύσσινο. Ο πιο ωραίος όμως, είναι να πολτοποιήσουμε ώριμα και γλυκά βύσσινα, να τα βράσουμε και να κάνουμε την γευστικότερη βυσσινάδα που υπάρχει.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com