94
Υλικά
- σαρδέλες 900 γρ
- μουστάρδα 40 γρ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- κάρυ 1 κσ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- μηλόξιδο 1 κσ
- πιπέρι -
- σκόρδο 1 σκελ
- μαρούλι 1 τμχ
- ψωμί σίκαλης 2 φέτ
- γραβιέρα 50 γρ
- κέτσαπ 3 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
Οι σαρδέλες τρώγονται με το κόκαλο και μπορείτε, μάλιστα, να τις σερβίρετε και σκέτες συνοδεία σαλάτας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr