46
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- καλαμποκέλαιο 1.25 κούπα/ες
- καστανή ζάχαρη 2 κούπα/ες
- βανίλια 3 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κούπα/ες
- μαγειρική σόδα 2 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κανέλα 2 κγ
- καρότο 5 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 κούπα/ες
- καρύδια 1 κούπα/ες
- βούτυρο 0.33 κούπα/ες
- τυρί κρέμα 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 400 γρ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
Ποτέ ένα κέικ καρότου δεν μπόρεσε να είναι τόσο λαχταριστό και τόσο ιδιαίτερο! Και η επικάλυψη με την κρέμα απλά το απογειώνει! Για αυτό μην χάνετε καιρό, μπείτε γρήγορα στην κουζίνα και μετά σερβίρετέ το για πρωινό, συνοδευτικό για το καφεδάκι σας αλλά και σαν γλυκό μετά το γεύμα σας!
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr