105
Υλικά
- σελινόριζα 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μαγιονέζα 0.67 φλ
- μουστάρδα 1.5 κγ
- εστραγκόν 2 κσ
- σχοινόπρασο 2 κσ
- μαϊντανός 2 κσ
- κάππαρη 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Παραλλαγή του περίφημου γαλλικού κοντιμέντου. Ένα εξαίσιο έδεσμα για το γιορτινό τραπέζι. Υλικά 1 μεγάλη σελινόριζα, χοντροτριμμένη 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2/3 φλιτζ. τσαγιού μαγιονέζα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr