198
Η τελευταία λοιπόν πρόταση για το φετινό παράξενο Πάσχα είναι αυτό το τυρένιο γλυκό όπου το fusion cuisine αποκτά για άλλη μια φορά σάρκα και οστά! Γιατί κι εμείς οι απλές μαγείρισσες μπορούμε να έχουμε «δημιουργικές» ιδέες, έτσι δεν είναι; Η συνατγή υπάρχει από παλιά στο τετράδιό μου, από την εποχή που δεν υπήρχε internet και έχει φτιαχτεί πολλές φορές με τα αυθεντικά της υλικά (εκτός βέβαια από τη sour cream που αντικαθιστούσα με κρέμα γάλακτος και χυμό λεμονιού).
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr