79
Υλικά
- πτι μπερ 150 γρ
- μπισκότα digestive 150 γρ
- μαργαρίνη 75 γρ
- ανθότυρο 400 γρ
- ζελατίνη 1 κγ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- μαρμελάδα φράουλα 3 κσ
- σαντιγί 1.5 κούπα/ες
Ένα διαφορετικό cheesecake που άρεσε ιδιαίτερα στους φίλους μας.Αντί για μασκαρπόνε χρησιμοποίησα ελληνικότατο ανθότυρο!Το εμπλούτισα με μαρμελάδα φράουλα σπιτική, το κάλυψα με φραουλένιο ζελέ, το διακόσμησα με σαντιγί και το σερβίρισα σε χορταστικά κομμάτια, ώστε να απολαύσουμε καλά την φραουλένια νοστιμιά του!!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com