164
Ενα πανεύκολο πεντανόστιμο πικάντικο φαγητό το οποίο
μπορεί να γινει και χωρίς καυτερό τσίλι. Πλέον σε όλη την Αμερική
λέγεται απλά "Chili" και είναι το νούμερο ένα comfort food τους.
Για αυθεντική μεξικάνικη γεύση, βάλτε το καυτερό, μην παραλείψετε το
πασπάλισμα με φρέσκο κόλιανδρο στο τέλος και τα μοσχολέμονα.
μπορεί να γινει και χωρίς καυτερό τσίλι. Πλέον σε όλη την Αμερική
λέγεται απλά "Chili" και είναι το νούμερο ένα comfort food τους.
Για αυθεντική μεξικάνικη γεύση, βάλτε το καυτερό, μην παραλείψετε το
πασπάλισμα με φρέσκο κόλιανδρο στο τέλος και τα μοσχολέμονα.
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com