76
Υλικά
- ηλιέλαιο 0.5 κούπα/ες
- ζάχαρη 5 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γρ
- αλάτι 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- αυγά 4 τμχ
- κουβερτούρα 125 γρ
- μαργαρίνη 60 γρ
Μια συνταγή για αφράτα cupcakes (ατομικά κέικ) με σοκολάτα και ινδική καρύδα είναι η πρότασή μου για το Χριστουγεννιάτικο απογευματινό καφέ και όχι μόνο! Εύκολα στην παρασκευή τους και με υπέροχη γεύση. Οι καλεσμένοι σας αλλά και ολόκληρη η οικογένεια σίγουρα θα τα ευχαριστηθούν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.ioannasblog.com