93
Υλικά
- βούτυρο 110 γρ
- ζάχαρη 120 γρ
- αυγά 3 τμχ
- λοβός βανίλιας 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- γάλα φρέσκο 60 ml
- μασκαρπόνε 220 γρ
- speculoos 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 70 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
Το cupcake είναι αφράτο και έντονα αρωματικό από τη φρέσκια βανίλια, ενώ το γλάσο είναι ανάλαφρο και κρεμώδες έχοντας εκείνη την ενδιαφέρουσα γεύση από τα μπαχάρια του μπισκότου speculoos. Συνολικά, οι γεύσεις δεν είναι υπερβολικά γλυκιές, κάτι που είναι σημαντικό για μένα όταν πρόκεται για cupcakes.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com