by admin

Δαμάσκηνα γεμιστά με σοκολάτα Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

30 ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσια (μεγάλα και μαλακά)
60 γρ. κρέμα γάλακτος 35%-35% λιπαρά
170 γρ. κουβερτούρα 50%-55% κακάο, λιωμένη σε μπεν-μαρί
80 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου (να είναι μαλακό)
100 γρ. κακάο

Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Γλυκά με φρούτα
Περισσότερες συνταγές: δαμάσκηνα γεμιστά
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr