91
Υλικά
- φασολάκια μαυρομάτικα 3 κούπα/ες
- αβοκάντο 1 τμχ
- ρόκα 1 κούπα/ες
- πιπεριές 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μουστάρδα 1 κγ
- σκόρδο 1 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- μηλόξιδο 2 κσ
- ελαιόλαδο 0.25 κούπα/ες
- διατροφική μαγιά 1 κσ
- σιρόπι αγαύης 1 κσ
- σιρόπι σφένδαμου 1 κσ
Υλικά 3 κούπες βρασμένα μαυρομάτικα 1 αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια 1 κούπα ψιλοκομμένη ρόκα 1 γλυκιά πιπεριά ψιλοκομμένη 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι Για το ντρέσσινγκ: 1 κ.τ.γ. μουστάρδα 1 κ.τ.γ. λιωμένο σκόρδο 2 κ.τ.σ. μπαλσάμικο ξύδι ή μηλόξυδο 1/4 της κούπας ελαιόλαδο 1 κ.τ.σ. διατροφική μαγιά 1 κ.τ.γ. σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου 1-2 κουταλιές νερό (αν χρειάζεται)
Διάβασε τη συνταγή στο vegansintages.blogspot.com