108
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 250 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 600 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- άνθος αραβοσίτου βανίλια 160 γρ
- βούτυρο 20 γρ
- μαστίχα Χίου 2 πρέζα/ες
- ζάχαρη 250 γρ
ΥΛΙΚΑ 250 γραμ κανταΐφι 50 γραμ βούτυρο λιωμένο 100 γραμ φυστίκι Αιγίνης ψίχα 600 γραμ κρύα κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά Κανέλα Για την κρέμα : 1-1/2 λίτρο φρέσκο γάλα 2 βανίλιες 200 γραμ ζάχαρη 160 γραμ άνθος αραβοσίτου βανίλια 20 γραμ βούτυρο 2 πρέζες μαστίχα κοπανισμένη Σιρόπι 250 γραμ ζάχαρη 250 γραμ νερό Ξύλο κανέλα Φλούδα λεμονιού Λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com