174
Υλικά
- κρουασάν βουτύρου 10 τμχ
- φιλέ αμυγδάλου 50 γρ
- κρέμα γάλακτος 600 γρ
- κρέμα μαστίχας 200 γρ
- γάλα 1.5 λτ
- αυγά 2 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- άνθος αραβοσίτου βανίλια 160 γρ
- μαστίχα Χίου 2 πρέζα/ες
- κορν φλάουρ 60 γρ
- βούτυρο 20 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
10 ψημένα μίνι κρουασάν «αφράτα» της alfa 50 γρ. καβουρδισμένο φιλέ αμυγδάλου 600 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά κανέλα κρέμα μαστίχας 200 γρ. 1 ½ λίτρο γάλα ζάχαρη 2 αυγά 2 βανίλιες 160 γρ. άνθος αραβοσίτου βανίλια 2 πρέζες μαστίχα κοπανισμένη 60 γρ. κορν φλάουρ 20 γρ. βούτυρο Για το σιρόπι 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. νερό λίγες σταγόνες χυμός λεμονιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr