69
Υλικά
- μακαρόνια για παστίτσιο 400 γρ
- τόνος 2 κονσέρβα
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- σέλερι 1 κλων
- άνηθος 0.5 ματσ.
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- κάππαρη 20 γρ
- μαραθόσπορος 0.33 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
- ζωμός ψαριού 1.5 λτ
- αλεύρι 100 γρ
- βούτυρο 60 γρ
- ελαιόλαδο 65 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
400 ΓΡ. ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ 2 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΤΟΝΟ ΣΕ ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ TRATA 4 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ 1 ΚΛΩΝ. ΣΕΛΕΡΙ ½ ΜΑΤΣ. ΑΝΗΘΟ 1 ΜΙΚΡΗ ΚΑΥΤΕΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ 20 ΓΡ. ΚΑΠΠΑΡΗ 1/3 Κ.Γ. ΜΑΡΑΘΟΣΠΟΡΟ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ & 1 ΛΑΙΜ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 1,5 LT ΖΩΜΟ ΨΑΡΙΟΥ 100 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ 60 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 65 ΓΡ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ & 1 ΛΑΙΜ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr