by admin

Ελιές μαύρες σε άλμη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Τις ελιές για φαγητό, τις μαζεύουμε από τον Οκτώβριο μέχρι το τέλος Δεκέμβρη, αναλόγως την ποικιλία και την περιοχή.Εδώ στην Αχαΐα, πιο διαδεδομένες είναι οι χοντροελιές, που γίνονται στουμπιστές και οι καλαμών που συνήθως γίνονται χαρακωτές.

Ελιές μαύρες σε άλμη...

Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com