by admin

Ελιές: πώς να κάνετε τσακιστές, γρήγορα και χωρίς να λερωθείτε!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

...Μου αρέσουν πολύ οι ελιές, αλλά πιο πολύ φτιάχνω γιατί μου αρέσει η διαδικασία,παρά για να τις τρώμε στο σπίτι. Συνήθως ξεχνάω ότι έχουμε ελιές, ενώ αν τις συναντήσω αλλού, δεν αφήνω καμία! Την ώρα που μου τις έδωσε, σκεφτόμουν τη φασαρία τους να τις τσακίσω μία μία. Όταν είχα κάνει, εδώ και χρόνια, σε κάθε χτύπημα γέμιζα λάδι, οπότε μετά, τις χτυπούσα μέσα σε γουδί για να μην πιτσιλάνε. Αυτή τη φορά όμως είχα έμπνευση για να μην φάω όλη μου τη μέρα χτυπώντας και γεμίζοντας τον κόσμο λάδια....
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com