69
Υλικά
- φαρίνα 6 φλ
- αραβοσιτέλαιο 1 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 2 φλ
- μπέκιν πάουντερ 4 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ελιές 2.25 φλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- δυόσμος -
- κανέλα -
- ελαιόλαδο 2 κσ
Υλικά συνταγής Για τη ζύμη : 6 φλυτζάνια αλεύρι φαρίνα 1 φλυτζάνι αραβοσιτέλαιο 2 φλυτζάνια παρά τέταρτο χυμό πορτοκαλιού 4 κουταλάκια κοφτά μπαίκιν πάουτερ 1 πρέζα αλάτι Για τη γέμιση : 2 1/4 φλυτζανιού ελιές ψιλοκομμένες 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα δυόσμο ξερό λίγη κανέλλα 2 κουταλιές ελαιόλαδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο syntages-mageirikhs-zaxaroplastikhs.blogspot.com