62
Υλικά
- παντζάρια 200 γρ
- κατίκι 100 γρ
- καρύδια 40 γρ
- κουκουνάρι 30 γρ
- ελαιόλαδο 1 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 0.5 κγ
- σκόρδο 1 πρέζα/ες
- ψωμί -
- ρόκα -
Ποιά είναι το χρώματα των Χριστουγέννων; Το κόκκινο και το πράσινο φυσικά! Και να το κόκκινο στο σημερινό μας μεζεδάκι με το αγαπημένο παντζάρι! Παντζάρι μαζί με κατίκι και καρύδια... πώς σας φαίνεται ο συνδυασμός;; Ελληνική γεύση και χειμωνιάτικη νοστιμιά μας δίνουν ένα υπέροχο και ορεκτικό dip για να ντιπάρουμε κριτσίνια κάθε είδους...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com