221
Υλικά
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- φυτική σαντιγί 1 κουτί
- βότκα 3 κσ
- υποβρύχιο βανίλια 1 κσ
- μαστίχα Χίου 1.5 κσ
- μέλι 1 κσ
- βανίλια 2 τμχ
Το ομολογώ... δεν είναι semifredo γιατί δεν έχει αυγά!!! Αλλά δεν είναι και το κλασσικό παγωτό που προκύπτει, συνήθως, από τη συγκεκριμένη και πολυχρησιμοποιημένη εδώ και πολλά χρόνια συνταγή που, πρώτη, μας χάρισε η Μόρφατ. Είναι το ίδιο αλλά ...διαφορετικό... όχι σε γεύση αλλά σε υφή....
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com