109
Υλικά
- μπισκότα digestive 250 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- μασκαρπόνε 250 γρ
- γιαούρτι 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- εσάνς βανίλιας 1 κγ
- εσάνς φράουλας 1 κγ
- λευκή σοκολάτα 200 γρ
- φράουλες 300 γρ
- ζάχαρη 50 γρ
- λικέρ 1 κγ
- ζελέ φράουλας 1 φακ
Φτιάξαμε λοιπόν ένα πολύ ελαφρύ cheesecake, εύκολο και δροσερό. Εγώ δεν τα προτιμώ τα "βαριά" cheesecakes με πολύ τυρί γι αυτό και αντικατέστησα το μισό με γιαούρτι. Αν σας αρέσει μπορείτε να βάλετε μόνο mascarpone και καθόλου γιαούρτι. Η δική μου γνώμη είναι ότι το γιαούρτι του δίνει μια ακόμα πιο αφράτη υφή και μια πιο ελαφριά γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com