by admin

Εύκολο κεμπάπ στο τηγάνι – με πετιμέζι ροδιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ναι! Κεμπάπ στο τηγάνι!Δύο είναι τα μυστικά που κάνουν ζουμερά κεμπάπ.Το πρώτο μυστικό είναι πως ο κιμάς θέλει λίπος, να τον ποτίσει όσο ψήνεται και να τον κρατήσει αφράτο.Εδώ έρχεται το δεύτερο μυστικό. Όποιο κρέας μπαίνει στη φωτιά σφίγγει και σπρώχνει προς τα έξω τους χυμούς του.Όταν βγαίνει από τη φωτιά είναι σα στιμμένο σφουγγάρι που διψά ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: κεμπάπ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr