by admin

Εύκολος χριστουγεννιάτικος κορμός σοκολάτας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η συνταγή είναι συνδυασμός του αγαπημένου μου παντεσπανιού, που είναι πάρα πολύ σκούρο, σοκολατένιο, νόστιμο και μαλακό και δεν θέλει και σιρόπιασμα, και της αγαπημένης μου εύκολης μους του Παρλιάρου, χωρίς αβγά. Αν θέλετε, γίνεται και ωραία τούρτα στρογγυλή, που μπορείτε να την διακοσμήσετε με ωραίο γυαλιστερό γλάσο, αλλά οι γιορτές θέλουν το κατιτίς τους νομίζω. Το πιο σημαντικό πάντως σε αυτή τη συνταγή είναι πως μπορείτε να φτιάξετε τον κορμό μερικές ημέρες πριν, να τον βάλετε στην κατάψυξη και να τον αποψύξετε για το τραπέζι σας, δίνοντας έτσι προτεραιότητα στα υπόλοιπα πιάτα της ημέρας!
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: κορμός σοκολάτας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu