92
Υλικά
- φάβα 125 γρ
- κόκκινες φακές 125 γρ
- κρέμα καρύδας 200 γρ
- κουρκουμάς 0.5 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- σιναπόσπορος 0.5 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- κόλιανδρο 0.5 κγ
- κάρυ 5 φύλλα
- κόλιανδρο 0.5 ματσ.
- πάπρικα 0.5 κγ
- αλάτι 1 κγ
- κυπριακές πίτες -
- ελαιόλαδο -
Από τον Chef Μάικ Καρδάκη ,125 γρ. φάβα ή κόκκινες φακές 375 γρ. νερό 200 γρ. κρέμα καρύδας ½ κ.γ. κουρκουμά ½ κ.γ. κύμινο ½ κ.γ. σιναπόσπορο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr