by admin

Φαβοκεφτέδες και ...cucina povera

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

...Όπως έχω ξαναγράψει, οι πιο συνηθισμένοι ψευτοκεφτέδες στην Κρήτη είναι οι κολοκυθοκεφτέδες και οι φαβοκεφτέδες. Η φάβα, από τα όσπρια που παράγονται στο νησί, αξιοποιείται στους φαβοκεφτέδες ακόμη και 2-3 μέρες μετά το μαγείρεμά της, αρκεί βέβαια να έχει μπει στο ψυγείο. Όπως μου έλεγε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα, παλιότερα, εκτός από φαβοκεφτέδες συνήθιζαν απλώς να την τηγανίζουν....
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: φαβοκεφτέδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com