134
Υλικά
- φαγκρί 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φινόκιο 1 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- πιπέρι καγιέν 1 κγ
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
- χυμός λεμονιού -
2 φαγκριά του μισού κιλού το καθένα1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες1 μικρό φινόκιο σε σκελίδες (περίπου ίση ποσότητα με το κρεμμύδι)4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά1 κ.γ. πιπέρι καγιένΑλάτι ΕλαιόλαδοΧυμός λεμονιού (στο σερβίρισμα)
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com