62
Υλικά
- πορτοκαλάδα 2 ποτ
- λάδι 1 ποτ
- κρασί 1 ποτ
- ζάχαρη 1.75 ποτ
- φαρίνα 2 πκτ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κανέλα 2 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 κγ
- σουσάμι -
- σταφίδες -
Υλικά: 2 κουτάκια πορτοκαλαδα με ανθρακικό 1 ποτήρι νερό 1 ποτήρι λάδι 1 ποτήρι κρασί 1 και 3/4 ποτηριού ζάχαρη 2 αλεύρια φαρινάπ 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ κανέλα (περίπου 2-3 κ.γ.) μοσχοκάρυδο (περίπου 1 κ.γ.) σουσάμι λίγες σταφίδες μικρές ξανθές (προαιρετικά) Εκτέλεση: Σε μια μεγάλη...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr