by admin

Φιλέτα γλώσσας α λα κρεμ με καραμελωμένες πατάτες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια συνταγή με υπέροχες γεύσεις που θα σας μαγέψει! Στην Ελλάδα δεν πολυσυνηθίζουμε την κρέμα γάλακτος σε συνδυασμό με το ψάρι, αλλά οι Γάλλοι το δοκίμασαν στην κουζίνα τους και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.Προτιμήστε την σε κάποια ιδιαίτερη περίσταση και κερδίστε τις εντυπώσεις!
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: καραμελωμένες πατάτες, φιλέτο γλώσσας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.littlecookingtips.com