65
Υλικά
- φιλέτο γλώσσας 600 γρ
- πατάτες 600 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 5 κσ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- λευκό κρασί 250 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
- βούτυρο 50 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ρίγανη 2 κγ
- θυμάρι 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
Μια συνταγή με υπέροχες γεύσεις που θα σας μαγέψει! Στην Ελλάδα δεν πολυσυνηθίζουμε την κρέμα γάλακτος σε συνδυασμό με το ψάρι, αλλά οι Γάλλοι το δοκίμασαν στην κουζίνα τους και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.Προτιμήστε την σε κάποια ιδιαίτερη περίσταση και κερδίστε τις εντυπώσεις!
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com