by admin

Φιλέτα τσιπούρας με σπανάκι Φλορεντίν σε τούρτες σφολιάτας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα φιλέτα τσιπούρας με σπανάκι Φλορεντίν σε τούρτες σφολιάτας είναι μια δικιά μου “πρωτότυπη” ιδέα για ένα επίσημο ή γιορταστικό δείπνο με ψάρι, όταν θέλει κανείς να ξεφύγει απ’ την μαγεία της απλότητας στη καθημερινότητα και να εισέλθει στην γοητεία της εκλεπτυσμένης γκουρμέ μαγειρικής, εστιατορικού τύπου των ειδικών περιστάσεων.
Με τον συνδυασμό λοιπόν, του σπανακιού Φλορεντίν και της φόρμας και τεχνικής της τούρτας σφολιάτας, δημιούργησα το νέο αυτό πιάτο που φιλοδοξεί να κοσμήσει γιορταστικά τραπέζια οικιακών μαγείρων που ψάχνουν ένα πρωτότυπο, εντυπωσιακό και σοφιστικέ πιάτο με ψάρι, ελαφρύ και χορταστικό, νόστιμο και υγιεινό, σύνθετο αλλά και απόλυτα σίγουρο!
Ένα πιάτο σοφιστικέ και γκουρμέ, ιδανικό για ένα σπέσιαλ ελαφρύ δείπνο που στόχος είναι να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας με τη μαγειρική μας τέχνη και πρωτοτυπία. Σίγουρα όχι απλό, αλλά ταυτόχρονα χωρίς κάποια ιδιαίτερη τεχνική δυσκολία, αν προσέξετε τη σφολιάτα να μένει κρύα στη διαδικασία παρασκευής της κάθε τούρτας.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: φιλέτο ψαριού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr