99
Υλικά
- μαύρο πιπέρι 2 κσ
- κονιάκ 50 ml
- λευκό κρασί 200 ml
- ζωμός βοδινού 500 ml
- κρέμα γάλακτος 15 ml
- αλάτι -
- κοτόπουλο φιλέτο 2 τμχ
Η σάλτσα POIVRE (πουάβρ ή πιπεράτη) προέρχεται από τη Γαλλία και λέγεται έτσι γιατί το κύριο υλικό είναι το πιπέρι. 2 κ.σ. πιπέρι μαύρο 50 ml κονιάκ 200 ml κρασί λευκό 500 ml demi-glace (ζωμός μοσχάρι) 15 ml κρέμα γάλακτος αλάτι 2 φιλέτα κοτόπουλο
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr