87
Υλικά
- μοσχάρι φιλέτο 600 γρ
- portobello 400 γρ
- προσούτο 6 φέτ
- μουστάρδα 50 γρ
- σφολιάτα 200 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- θυμάρι 1 κλων
- ελαιόλαδο -
- πατάτες 300 γρ
- μπέϊκον 150 γρ
- λευκό κρασί 150 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
600 γρ. Μοσχαρίσιο φιλέτο
400 γρ. μανιτάρια Πόρτομπελο
6 φέτες προσούτο
50 γρ. μουστάρδα
200 γρ. σφολιάτα
2 κρόκοι αυγών
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
1 κλωναράκι θυμάρι Αλάτι και πιπέρι
Ελαιόλαδο
300 γρ. Πατατούλες
150 γρ. Μπέικον
50 γρ. Θυμάρι φρέσκο
150 ml. Λευκό ξηρό κρασί...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr